View Single Post
Vechi 15.02.2008, 18:12:07
ancah
Guest

Implicit

Orice om, care crede ca moartea e solutia pentru problemele lui, ar trebui degraba s-O cheme in ajutor pe Fecioara Maria.
Unul din cei inchisi la Aiud prin anii “50, povestea ca ajunsese la capatul puterilor, din cauza umilintelor de nedescris, la care erau supusi detinutii politici, printre care si el. Ne mai putand suporta, a decis sa-si ia viata, dar inainte de a o face a chemat-o pe Fecioara Maria si i-a spus de intentie. In clipa urmatoare Fecioara Sfanta era la el in celula si l-a ajutat, incat nu numai ca nu si-a mai luat viata, dar a rezistat pana la capat si a iesit apoi din inchisoare.
Cred ca noi oamenii facem greseala de a ne uita la cei care au mai mult, mai multi bani, mai multe bucurii, mai multe avutii, mai multa sanatate, etc. in loc sa ne bucuram de ceea ce avem si sa ne uitam cu mila la cei care nu au nici cat noi.
Viata am primit-o de la Dumnezeu s-o traim si nu suntem noi stapani pe ea, nici pe lungimea ei. Si daca nu suntem stapani pe viata noastra cum am putea fi stapani pe viata altuia?
In general dorinta de a pune capat vietii se naste din lipsa dragostei din partea celor din jur. Fara dragoste, omul vrea sa moara.
Stefae, vrei s-o ajuti, arata-i ca o pretuiesti ca om. Si spune-i ca Dumnezeu ne iubeste pe toti. Un preot i-ar fi de mare folos caci viata e in primul rand o valoare crestina.
Reply With Quote