View Single Post
Vechi 26.12.2015, 15:42:48
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ratacitorul Vezi mesajul
.adica de la Duhul Sfant,acest papa este vicar al lui Lucifer si cap al unei biserici cu afinitate luciferica.
Nu faceti decat sa ilustrati perfect ceea ce spuneam mai sus: catolicii sunt cei care stau sub semnul unitatii vizibile a Papei, care, in acest an de gratie, este Francisc.

Dimpotriva, acatolicii, fie ca se numesc "adventisti", "ortodocsi", "romano-papali" si mai stiu eu cum se recunosc din aceea ca il considera pe Papa, care in acest an de gratie este Francisc, ca fiind "vicar al lui Lucifer". Ei considera ca Sfanta Biserica are "afinitate luciferica".

E simplu: de unde il recunoasteti pe Gheorghe ? Il recunoasteti dupa capul sau. Daca tipul pe care vi-l arat nu are capul lui, ci oricare alt cap, atunci nu-i Gheo. Despre asta e vorba. Cineva crede ca Francisc e capul sau ? Atunci e catolic. Nu crede ? Atunci e acatolic. Degeaba are (ori spune ca are) alt cap: e Ion, sau mai stiu eu cum, dar nu Gheorghe.

Or, dv sustineti ca "Gheorghe nu este adevaratul Gheorghe, fiindca Gheorghe, cel adevarat, are un cap invizibil. Din faptul ca Gheorghe al meu are capul lui Gheorghe, si nu un cap invizibil, deducem ca e un fals Gheorghe!"

Deci, cei din filmulet nu sunt Gheorghe, nu au capul lui Gheorghe. Nu sunt catolici ci sunt, ca si dv, acatolici, din cei care, neavand cap, sustin ca au capul in nori.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote