View Single Post
Vechi 27.12.2015, 00:42:00
sergiuran's Avatar
sergiuran sergiuran is offline
Member

Data înregistrării: 23.03.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristi190 Vezi mesajul
Din titlu cred ca va dati seama ca ma aflu in deznadejde, una foarte mare: pun la indoiala existenta lui Dumnezeu. Este foarte greu pentru mine, pentru ca am citit pe site-uri ateiste despre dovezi care afirma ca Dumnezeu nu exista, si par chiar logice. Nu ma simt deloc bine, in interiorul meu este o lupta cum nu va puteti imagina.
Ce este de facut?am nevoie de ajutor
Argumentele de care amintesti de pe site-urile ateiste sunt de fapt pseudo-argumente, adica niste aberatii.
1. Exista mai multe dimensiuni dupa cum spun tot mai multi savanti. Mai tii minte Geneza? Dumnezeu a facut nu cerul si pamantul cum au tradus gresit unii, ci Cerurile (shamayim) si Pamantul. Cerurile=dimensiunile? Oricum ar fi noi nu avem acces in afara dimensiunii noastre asa ca ne e greu sa ne exprimam parerea cu privire la cum e dincolo.
Geneza 3:24 24. Și izgonind pe Adam, l-a așezat în preajma grădinii celei din Eden și a pus heruvimi și sabie de flacără vâlvâitoare, să păzească drumul către pomul vieții.
Putem presupune ca acel pom al vietii se afla in alta dimensiune decat cea accesibila noua.
Si atunci cum poate sa vina un "savant" si sa ne spuna ca Dumnezeu nu exista daca el nu a putut verifica toate dimensiunile? Ce nu intelege lumea e ca ateismul este o religie. Ateistul "crede" ca Dumnezeu nu exista. El nu are cum sti, ci doar crede.
Reply With Quote