Subiect: Un sfat
View Single Post
Vechi 28.12.2015, 02:06:34
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Iulia M Vezi mesajul
Dupa ce i-am spus ce simt, legatura dintre noi devenise mai usoara. Timp de o saptamana chiar am simtit o usurare, vorbeam fara sa simt o tensiune intre noi. Atmosfera la locul de munca era fericita. Ulterior, nu stiu de ce, s-a produs aceatsa schimbare. Dar, pe muteste. Totul a fost progresiv, nu brusc. Acum, d-abia daca ma poate privi in ochii.
Imi pare ca ai vorbit mai mult despre ea. Dar tu, tu ce simti, ce gandesti?
O poti privi in ochi pe colega? Si daca da, in ce fel? Ce iti trece prin minte atunci cand o privesti? (nu e nevoie sa ne spui, e suficient sa cugeti la asta cand ai un pic de ragaz)

Apoi, modul imaculat in care ti-ai prezentat situatia si aerul de nedreptatita care are de-a face cu o persoana cu probleme (colega), nu-mi pare semn bun. Ce crezi: esti o persoana orgolioasa? Sau asta e doar trasatura colegei.... Ai ceva in comun cu vreo forma de santaj emotional? Ai facut vreodata asta? (marturisesc ca ti-am pus aici o intrebare capcana)
Iti sugerez sa te privesti cu un spor de onestitate. Esti parte din conflict. Mai exact din jocul psihologic de-a victima si persecutorul...
Toate cele bune!
Reply With Quote