View Single Post
Vechi 28.12.2015, 12:02:12
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
A fost nevoie să treacă mulČ›i ani pentru ca unii, având acces la informaČ›ie, să poată formula teorii ca cea pe care ai enunČ›at-o Č™i care este, Č™i ea, discutabilă.
.
Mai nush cat de discutabila este.Idee esta ca in 89 taica-meu fiind pe atunci
colonel in rezerva a auzit si el la TV "veniti si aparati televiziune.Veniti toti
si aparati televziunea". A stins tembelizorul si a gandit-o 15 minute.Apoi
ne-a spus tare: Nimeni nu pleaca nicaieri.Este o diversiune din manualele
de razboi.Vor victime.Vor sa ne omoare.Vor sa aiba morti.Nimeni din casa
nu se duce nicaieri.Cine pleaca nu se mai intoarce.De abia cum(22 Dec)
incep mortile.Am scapat de dracu si am dat de ta-su.

Ca un militar sa-ti urmeze ordinele trebuie sa-i dai arma + munitie, obiectiv de aparat ,specificat clar si concis si descrierea inamicului specificata clara si concisa plus directia de unde vine inamicul.Adica cu alte cuvinte militarul are voie sa intervina numai dupa ce serviciul de informatii al armatei si-a facut munca.Asta face parte din orice instructaj.

Tot ce a facut tatul meu a fost sa urmeze indicatiile scrise in manualul de razboi.Adica sa aplice teoria in practica.Nu a fost niciodata adeptul teoriei "las-o bah ca merge asa" , "ei si ce asta e..."

Ca apoi la ora 10 noaptea sa se intample ceea ce tatal meu ne spuse-se dupa-amiaza.Si s-a tras atunci toata noaptea.
Asa se construieste piata de desfacere:cu sangele altora(vezi si "revolutiile" din tzarile arabe.Primaverile arabe.Ca aceiasi
metoda s-a aplicat si acolo)

Last edited by Copacel; 28.12.2015 at 12:06:53.