da vsovi, ne lasa!
din tot ce-ai spus tu un singur lucru e adevarat :
tot cel ce asculta Pe Fiul ca Vine de la Tatal, ca pe Tatal voi nu-l cunoashtetzi decat cui il descopera Fiul shi Doar pe la Fiul ajungetzi la Tatal....
restul , ma ierti , dar sint prostii.
daca ai fi citit cu atentie ai fi inteles ca nu vorbeam de nici-un material, ci de simbolul .Dar poate romana in care scriu eu nu se mai intelege.
Invatatura noastra nu este mincinoasa decit in masura in care Biblia este mincinoasa.
Stau si ma intreb cum am putut sa fiu atit de idiot sa cred ca nu as putea sa-mi fac cruce !!!
Imi pare rau dar traiti intr-o ingnoranta spirituala incredibila.Luminari care se aprind singure, riuri care curg invers,diavolul care striga ca-l frige crucea, mina care nu poate sa faca semnul crucii...
Sa fim seriosi ,daca ar fi sa ma iau dupa ce scrieti unii pe-aici Chris Angel sau David Blaine ar fi Mesia pe pamint...
Mi-am facut cruce de mii de ori pe vremea cind eram ortodox.Dar nu asta da senzatia de liniste spirituala ci credinta in Unicul si Atotputernicul Dumnezeu.
Postarile unora chiar imi produc mila, pt. ca eu stiu ce inseamna ortodoxia (intr-o mica masura, poate) dar voi (unii) nu stiti ce inseamna ceea ce noi numim "adevarul".
Adevarul va va elibera, zice Biblia si te rog sa ma crezi ca ma simt foarte eliberat de dogme si taine.
Cit despre restul mesajului tau, Dumnezeu sa te aiba in paza ...
Sa stii ca ""secta", asa cum ii zici tu, din care fac parte este cea mai morala organizatie pe care eu am cunoscut-o.Iar spurcaciunea e in gura celui care o spune...
|