Iar cu copii. Nu stiu daca cei care au multi copii si traiesc in conditii precare sau grele traiesc sau nu cu fata spre Dumnezeu, insa cert este faptul ca e o mare greseala sa faci multi copii, daca stii ca nu ai mijloace materiale sa le oferi un trai decent.
Cred ca si dumneavoastra ati vazut prin mass-media numeroase cazuri de familii cu multi copii, care traiesc in conditii mizere si de promiscuitate, care nu ai nici cele mai elementare conditii de trai.
Si nu toti au sansa sa fie ajutati de oameni binevoitori, care sa le doneze vreun apartament sau casa.
Stiu ca legal nu se poate a-i obliga in vreun fel, dar acei indivizi cu grave tare de comportamente si vicii (betivani, violenti, puturosi, care nu vor sa munceasca, drogati, etc) nici nu ar trebui sa mai faca copii.
Si cu educatia. Educatia este absolut necesara, deoarece un om, daca nu are o calificare, o meserie (nu zic neaparat de facultate- nu toti au aplecarea spre studiu- este foarte buna si o scoala profesionala ori liceu industrial), nu poate a se angaja (si asa este foarte greu astazi cu locurile de munca in Romania) si nu-si poate castiga existenta si painea zilnica.
|