Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Mai, eu sunt un tip destul de bonom, se pare si multi speculeaza asta cu nerusinare. Ai remarcat, nu-i asa?
|
Nu prea am remarcat, am remarcat in schimb o ironie persiflanta, constanta, si cateodata niste iesiri. Ca sa fiu sincer, primul mesaj al tau pe care l-am citit pe forum era o iesire care nu prea avea nicio legatura cu ce scrisese respectivul. Si mi-a trecut atunci prin gand ca poate ai probleme, de mai multe feluri. Sa stii ca exista si ironie mai placuta, nu trebuie sa te incrancenezi doar pe cea rautacioasa.
Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Doar ca nu imi plac prostii, bolnavii mintal care refuza tratamentul (din nesimtire) si rigizii schizoizi cu aere duhovnicesti. Ce nu pricepi, fratioare?, ca doar ne cunoastem de atat amar de vreme...
|
Stii cum se zice, sa nu se considere cineva superior altuia, asta tine de smerenie. Evident, fata de cineva pe care il vede mai prejos, ca doar n-o sa fie vorba sa nu se onsidere mai presus decat un presedinte, sfant, academician sau ce-o mai fi.
Pe langa asta, problema mai mare este ca tu incluzi discretionar in acele categorii pe cine doresti, in functie de cat de mult te aproba sau concorda cu conceptiile tale. Si pare a fi un sir lung de persoane pe care le bagi acolo. E ceva mai simplu, redu din mandrie si n-o sa mai vezi doar prosti, bolnavi mintali, etc. Ca ce bate la ochi la tine e mandria, nu bonomia. N-am zis sa o elimini de tot, pentur ca toti avem si mandrie, e greu sa o elimini de tot. Dar important e sa constientizezi ca o ai si sa lucrezi la asta. E ca la orice deprindere. O ultima precizare, sfaturi duhovnicesti sunt cele ce tin de traire, de practica, cele date de duhovnic. Eu scriu doar despre invatatura de credinta, ma feresc sa dau astfel de sfaturi (am facut o exceptie in cazul de fata, cu acest mesaj).
Mult succes si roaga-te si pentru mine cand ai timp.