Citat:
În prealabil postat de Misuar
Totusi, cum ramane cu ceea ce spunea Pr. Papacioc, ca "Dumnezeu ne-a creat doar pentru El".
|
Aceste cuvinte ne arata care este scopul oamenilor. Ei au fost creati pentru gloria lui Dumnezeu. Interpretez spusele parintelui Papacioc prin lumina din Isaia 43:7, in care Dumnezeu spune: "Pentru gloria Mea i-am creat, i-am zidit si i-am pregatit!"
Citat:
Pare ca aceste mici placeri "bune" sunt doar o pierdere de vreme, deviaza omul de la scopul si menirea sa.
|
Una dintre placerile mele este jocul de bridge. Cateva ore pe saptamana, joc sau studiez ceea ce au jucat altii inaintea mea. Neincetat ma minunez de bogatia si felurimea problemelor de bridge, inca si mai mult ma minunez de geniul oamenilor care au rezolvat probleme in fata carora spun, precum Moromete in fata girafei: "asa ceva nu exista!".
Ce vreau sa spun cu asta: in toate cate facem, nu incetam sa ne minunam de geniul Atoatelui, nu incetam sa-I multmumim ca ne-a facut partasi la opera Lui, nu incetam sa laudam scanteile pe care din El le-a dat oamenilor, spre mai marea glorie a Lui.