View Single Post
Vechi 05.01.2016, 11:52:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Chiar daca la ora actuala sunt sub nivelul castiguli din comunism , prefer acest regim capitalist , caci altul nu s-a inventat , din pacate !
Chiar daca la ora actuala castig nu mai mult de 280 de Euro pe luna , iar in comunism castigam peste 500 de Euro ( peste 2000 lei cu sporururi cu tot , in mana ) , prefer din tot sufletul acest regim capitalist .
Chiar daca in regimul comunist conditile de munca si incadrarea erau net superioare fata de munca pe care o prestez acum la patron , prefer fara ezitare capitalismul , sau oricare regim nou , dar nu comunismul .
Scorul , ca sa zic asa , este cam de 10 la 2 , din punct de vedere material , pentru comunism , dar prefer cu mana pe inima capitalismul.
Sunt multe de spus , dar mi-e greata de cei peste 26 de ani petrecuti in comunism , mi-e greata de toata imbecilitatea de atunci , si de toti imbecilii si sclerozatii care ne-au condus , de toti secretarii bob si de toti informatorii , de tot aparatul de partid care lingeau un nebun si ne obligau pe toti sa-i imitam . Mi-e greata de mizeria si-ndobitocirea de atunci.
Prefer bani mai putini acum , dar sa nu ma intorc niciodata in acea epoca de imbecili.
Apoi , cine este slavul mancarii si atat , sclav a fost si atunci si acum , dar cred ca ne putem situa cat de cat deasupra animalelor de rand , car baga pe gura si scot pe fund , si nimic mai mult .
Prefer CAPITALISMUL si BISERICA de acum !
O zi frumoasa cu post binecuvantat !