View Single Post
Vechi 15.01.2016, 20:44:53
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Isabela, in primul rand, ma bucur foarte mult ca te-ai intors la Dumnezeu si la Biserica Lui !
In al doilea rand, vreau sa iti spun ca si eu m-am aflat in aceeasi situatie in care te afli si tu acum. Cand am inceput sa-mi indrept viata catre Dumnezeu, am incercat si eu (la fel ca tine) sa-i conving pe cei din familia mea sa vina la Sf.Liturghie. Nu se lasau convinsi, ba mai mult, ei incercau sa ma opreasca sa mai merg la slujbe; purtam ore in sir discutii contradictorii.
Nu reuseam sa ii conving...
Au trecut aproape 6 ani de atunci, ei nu s-au schimbat asa cum mi-as fi dorit, dar se vede o mica schimbare la ei, iar asta imi da speranta.
Roaga-te pentru ei, cere-i lui Dumnezeu sa ii aduca la Biserica si sa le dea viata indelungata si nu in ultimul rand, incearca sa nu-i judeci. Participa la Sfanta Liturghie, spovedeste-te, si impartaseste-te cu Trupul si Sangele Domnului ca sa primesti har, pace si intelepciune de la Dumnezeu.

Sfantul Serafim din Sarov spunea: "dobandeste pacea si mii de oameni din jurul tau se vor mantui".
Reply With Quote