Citat:
|
În prealabil postat de ancah
|
Multumesc mult pentru link-ul trimis. Am citit cu placere talcuirea sfantului Ioan Gura de Aur la Rugaciunea Domneasca. Mi-a placut foarte mult si am copiat-o. Apreciez invataturile pur crestine. Cred intr-o relatie personala cu Dumnezeu, o relatie bazata pe rugaciune si ascultare de Cuvantul Sau. Resping invataturile care tin de dogma vreunei biserici si nu au la baza invataturile Domnului Iisus Hristos si ale apostolilor sai. Am vazut multe vieti schimbate (adevarate minuni dumnezeiesti) ale celor care au o relatie directa cu Dumnezeu. Acest lucru este posibil prin jertfa si mijlocirea Mantuitorului nostru."Caci exista un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Iisus Hristos, care S-a dat pe Sine insus, ca pret de rascumparare pentru toti".(1 Timotei cap. 2:5-6). Biserica are si ea un rol important. Dar nu face bine cand si-l depaseste.
Referitor la Sfantul Ioan Gura de Aur. Stii la ce varsta s-a botezat? As dori sa gasesc talcuirile sale la taina Sfantului Botez. O sa caut si eu. Dar poate ma ajuti.