View Single Post
Vechi 18.01.2016, 20:04:15
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
De UNII oameni de stiinta, omule! Poti opera distinctia???
Dar asta e un mizilic pe langa ce tampenii au scornit teologii insisi pe marginea Facerii.
Daca rasfoiesti un pic istoria Bisericii vei gasi infint mai multe (ca sa ma exprim incat sa ma intelegi) dracovenii si bazconii in mintea asazisilor teologi decat in teoriile oamenilor de stiinta.
Pestele de la cap se impute.
Teoriile stiintifice sunt alimentate de filosofii si nascociri ale teologilor, mai intai. Cerceteaza istoria nascocirilor si te potoleste!
Nu stiu la cine te referi prin unii oameni de stiinta, cei care dau dovezi impotriva evolutionismului? Si conteaza cati sunt care arata adevarul? Geocentrismul a fost teorie stiintifica peste o mie de ani. Copernic si apoi galilei erau singuri pe vremea lor care contraziceau oamneii de stiinta ai vremii. Adevarul nu tine cont de numar sau de numarul diplomelor.
Stiu o singura teorie absurda nascocita de unii "teologi", evolutionismul teist. In rest e doar versiunea oficiala, nu am auzit si de alte versiuni.
Corect, si teoria evolutionismului a aparut tot din idei filozofice, iluministii sec. XVIII cautand o alternativa la Facerea biblica si la crestinism. Apoi s-au chinuit sa-i dea o imbracaminte stiintifica.
Reply With Quote