View Single Post
Vechi 17.02.2008, 01:16:34
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ispita_ta
sincer, n-aveti decat sa-i faceti pe plac in continuare [...]
si nu sunt vorbe in vant de vreme ce-l cunosc.
ii cunosc stilul de a vorbi, de a scrie si de a gandi.. poate nega cat o vrea.. daca pe altii reuseste sa-i pacaleasca, pe mine nu... si nu spun ca sa ma laud, ci ca sa afle si el; pe unde ma duc eu, hop si el. pe ce forumuri m-am inregistrat, a venit si el repede. de atata vreme m-am obisnuit cu el... nici nu mai e nevoie sa ma uit la nickname ca-l si recunosc.

uitati-va pe topicul Bisericii Ortodoxe de Rasarit (de la pag 13-14, nu mai stiu sigur), sa vedeti ca toti userii blocati de admin au acelasi stil de a aborda un subiect: pravoslavia, hristofor etc.
nici cand l-am recunoscut pe Pravoslavia nu mi-a dat dreptate... pana la un moment dat.
nu e vorba de a face pe plac nimanui si, sincer, mie una mi-e si cam lehamite sa mai intru pe sectiunea asta a forumului, de frumos ce se scrie pe-aici... dar totusi, ma mai abat din cand in cand.

astea nu-s dovezi, ispita_ta, sunt doar niste banuieli personale si f. subiective. cine ti-a dat dreptate, admin?! poate ar fi cazul sa ne lumineze si pe noi.
Reply With Quote