View Single Post
Vechi 17.02.2008, 11:39:25
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford
Eu am grupa B III
Intradevar este important sa tinem cont de alimentatie in funcite de grupa.
Eu am fost aici la un doctor naturist.
Am facut analiza la singe inainte de a ma prezenta la el.
Am primit sfaturi si lista cu ce trebuie sa maninc : carne de curcan , iepure , si tot ce tine de vinat. Nici gind port vita sau pui.
Multe vegetale in afara de rosii.
Sa-mi i-au gindul de la dulciuri mai ales ciocolata.:)
Nu pot sa tin regimul asta strict oricum incerc sa ma abtin de la pork si vita.
Se poate cit pe net: "Eat rigt 4 yoour type"
Am vazut si eu un "pachet de muschi" care explica la TV cum sa mancam diferit functie de grupa sangvina. Am auzit ca ar fi scris si o carte. Banuiesc ca ii merge bine financiar.
Parerea mea: prea multa atentie acordata trupului. Singura logica a acestei diete ar fi predispozitia la anumite boli, functie de grupa sangvina si incercarea de a le preveni.
Hartford, ti-am citat mesajul pentru ca vreau sa subliniez: tu ai fost la un medic pentru regimul asta, ai facut analize. Nu putem recomanda acelasi regim altei persoane cu aceeasi grupa de sange,pentru ca S-AR PUTEA SA-I FACA RAU! De exemplu, carnea de curcan si de vanat nu e recomandata celor care au guta, sau pietre la rinichi, sau acid uric mare.
Rosiile au vitamina B. Au antioxidanti si se zice ca previn forme de cancer. Dar mai au si oxalati, in cantitate mare pot afecta rinichii- teoretic. (practic, trebuie sa mananci cantitati industriale ca sa se intample asta).
Reply With Quote