View Single Post
Vechi 23.01.2016, 14:20:52
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AGabriela Vezi mesajul
Domnule draga, sunteti foarte departe de gandirea lui Dumnezeu. El nu gandeste ca noi. Am sa exemplific de ce: cunosc cazuri de monahi (care s-au rupt de neam in logica dvs) care au murit de cancer. Un alt exemplu, spre deosebire de parintii mei care fumau "de spargeau", eu am fost de cand ma stiu (chiar dinainte de a-l cauta pe Dumnezeu) antifumatoare.
Asta pt ca nu ai avut inca criza de nervi necesara sa-ti declanseze patima.
Dar stai linistita ca este acolo "amorsata".
Citat:
Nu va ganditi ca pot fi elemente ce constituie un obstacol in a se spovedi o persoana mai des decat cele 40 de zile (cum ar fi de exemplu vreo 12000 km distanta de duhovnic, in rotatii de 60 de zile)?
Simplu: reduce distanta si gata.Cand vrei ceva cu adevarat nimic nu este
complicat.
Citat:
Am avut spovedania generala facuta dupa indrumar, iar daca indrumarul de spovedanie a fost incomplet este posibil.
Indrumarele sunt de obicei complete.
Citat:
Pe de alta parte sunt constienta ca la Dumnezeu nu se infatiseaza cu viclenie si care dintre oameni face voia Domnului intru totul? Credeti ca nu sunt constienta ca am pacate? Si care dintre crestini nu si-ar dori milostenia si dragostea Domnului Iisus Hristos?
Cei care nu le cauta.

Citat:
Domnule Copacel,
Va rog frumos sa nu mai puneti totul pe seama logicii si extremismului.
A daaaaa, extremism, logica... ce sa mai.Atunci inseamna ca marii duhovnici
au fost fanatici.Ia Leveticul-26 si citeste.
Citat:
Un purtator de cuvant al BOR spunea foarte clar ca in Ortodoxie nimic nu trebuie, ci totul se face cu masura si discernamant.
Da pai se face cu masura.De aia trebuie sa mergi la Sf Maslu, Liturghie, si citesti acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos in fiecare zi, toata viata pentru
ca mantuirea se face cu masura, ca nu poti castiga Raiul intr-o zi.
Dar cum auzi ceva ce te jeneaza atunci e extremism, este lipsa de discernamant ce sa mai vorbim.
Citat:
Riscati sa indepartati unii oameni de la adevarata credinta.
Singuri care se indeparteaza de la credinta sunt cei care nu vor credinta.
Sunt doua cai de mantuire.Casatoria sau ortodoxia.Altele nu exista.
Punct.

Last edited by Copacel; 23.01.2016 at 14:24:14.
Reply With Quote