View Single Post
Vechi 25.01.2016, 09:17:18
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Natalia E.
Sankt-Petersburg
5 decembrie 1998
Vă scriu pentru a vă relata despre ajutorul miraculos dat mie de către Sfânta Fericită Xenia. Sper că Fericita Xenia mă va ierta, că fac aceasta cu oarecare întârziere.
Am 31 de ani, dintre care 8 i-am petrecut fiind mai mult bolnavă. M-am îmbolnăvit imediat după căsătorie. Diagnosticul - scleroză în plăci. Nu-mi puteam mișca picioarele și nu puteam merge nicăieri fără un ajutor susținut. Sunt inclusă în a II-a categorie de invaliditate. Acum doi ani și jumătate, m-am cununat cu soțul meu (am început să merg la biserică, abia după ce m-am îmbolnăvit). După două săptămâni de la cununie, mi-a apărut în somn Fericita Xenia, sub înfățișarea unei femei simple. Fericita Xenia m-a uns cu ulei. Abia atunci mi-am amintit că aveam în casă ulei din candela de la mormântul Fericitei Xenia. Am început să mă ung în mod regulat cu acest ulei. Pe atunci, așteptam un copil, dar medicii mi-au interzis categoric nașterea, pentru că ar fi fost periculos, căci nu mi-aș mai fi putut mișca deloc picioarele. Dar am hotărât cu fermitate să nasc și am promis că, dacă voi naște o fetiță, o voi boteza cu numele de Xenia.
În institutul în care am fost consultată, medicii nu și-au asumat nici o responsabilitate, pentru că niciodată nu se confruntaseră cu o asemenea situație, niciodată vreo femeie, care a suferit de boala mea, nu a născut.
Cu aproximativ o lună înaintea nașterii, am simțit că micuțul era așezat de-a curmezișul (în această situație ar fi fost necesară, în mod obligatoriu, cezariana). Dar după ce am citit acatistul Fericitei Xenia, copilul s-a întors în poziția normală. Aceasta s-a întâmplat de mai multe ori până la naștere.
În ianuarie 1997 mi s-a născut o fetită, Xenicika. Nașterea a decurs în condiții bune. În curând va împlini un an și zece luni. Când avea două luni, am botezat-o și o împărtășim în mod regulat. Situația sănătății mele, practic, nu s-a schimbat.
Minunat este Dumnezeu prin Sfinții Săi, a Lui este slava, în veci, Amin!
(Sfânta Xenia cea smerită și nebună pentru Hristos , Editura Egumenița, pp. 231-232)