View Single Post
Vechi 10.10.2006, 08:58:29
stefan82mihai stefan82mihai is offline
Member

Data înregistrării: 08.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de primus
aici ar trebui sa intervina o schimbare: asa cum e perfect normal sa te casatoresti cu o persoana de religie diferita (ceea ce cred ca nu interzice nici un cult religios din lume), ar fi normal sa-ti iti poti alege si nasi de alta religie. nasii sunt un fel de prieteni, pina la urma si doar nu iti alegi prietenii dupa religie...

de termenul "discriminare" ati auzit?
Primus, ai grija ce spui ! Din ce punct de vedere vezi tu lucrurile ? Da, e perfect normal sa te casatoresti cu o persoana de alta religie, insa numai daca persoana in cauza va veni la ortodoxism. Altfel, sa te fereasca Dumnezeu ! Iar nasi de alta religie, fereasca Dumnezeu si de asa ceva ! Vezi ca nasii nu sunt numai prieteni !

" Nasii sunt martorii legaturii dintre cei doi in fata lui Hristos si din acel moment ei devin parintii spirituali ai acestora...iar datoria lor este de ai veghea si indruma spre mantuire pe cei doi(fini)...
Acum iar te intreb :crezi ca doi nasi necununati care au si alta religie decat ortodoxa ar putea sa devina parinti spirituali pt cei doi....din moment ce nici ei (nasii)nu stiu bine pe ce lume sunt si ce au de facut pt mantuirea lor ? "

Aici l-am citat pe Clausemi si sunt intru totul de acord cu el.

Cat despre discriminare, ai grija cum o interpretezi. Sa nu fii ca europenii care, pe motivul nediscriminarii, forteaza pe greci sa permita intrarea femeilor in Sfantul Munte. Fereasca Dumnezeu !
Reply With Quote