View Single Post
Vechi 26.01.2016, 08:25:04
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Obsesia ta de a asocia o palma data in situatii extreme cu violul sau abuzul sexual arata ca:

1. argumente pentru subiectul in discuie nu ai - si incerci detunarea lui

2. sau/si ai o problema severa in a intelege chestiunea care se discuta
Părerea mea este că nu vezi în argumentele celorlalți decât ceea ce vrei tu să vezi.

Dacă ai fi citit mai cu atenție, ai fi putut observa că exemplul cu copilul abuzat sexual îl dădusem pentru a argumenta că un copil abuzat poate, în situații concrete, să ascundă adevărul și să își apere părintele; diferența de grad între o corecție fizică și un viol/incest servea spre a da mai multă greutate argumentului meu.

În rest, îmi pui în gură cuvinte pe care nu le-am spus, ceea ce nu-ți face cinste. Nu am susținut niciodată că este normal să separi părinții de copii pe motivul unei "palme derizorii", ci dimpotrivă, am arătat că nu avem elementele necesare pentru a analiza situația.

Ceea ce știm până acum este că au existat corecții fizice.

Apropo de nimic, s-a obosit cineva să verifice printre informațiile de pe internet care este vârsta celor două fete care ar fi susținut că li se aplică corecții fizice ?

Și dacă da, spuneți-mi (eventual domnul Ioan Cezar, ca psiholog) ce efect are asupra copilului o corecție fizică aplicată la vârsta de șapte, respectiv nouă ani.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi