View Single Post
Vechi 27.01.2016, 12:57:37
Ionel28 Ionel28 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2015
Locație: Targu-Mures
Religia: Ortodox
Question

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Si semidoct si fara simtul umorului. Portretul slasic de Martor al lui Iehova.
Deci si tu crezi in Imperiul Rakata , sf-uri din astea , Raelieni , etc. Reptilieni poate. De asta ma mir , cum se poate ca un ,,crestin,, adevarat sa creada asa ceva daca si Biserica Ortodoxa respinge asemenea tampenii. Tare interesant. De fapt chiar ieri am gasit pe Internet , este vorba de Dinu Costel Linca care a postat Youtube multe documentare la care el comenteaza acolo , despre stramosii nostrii dac-geti. Si s-a ajuns pana acolo incat se spune ca ,,Buda,, ,, ,,Mithra,, ,,Vishnu,, ,,Zamolxis,, erau daci de-ai nostrii de fapt filozofi sau pastori care au intemeiat religii si crezuri si i-au civilizat pe altii. Este un inversunat al Bibliei , si spune ca Iisus este creatia Romei , si Biserica este satanica deoarece este impotriva neamului romanesc. Va dati seama ce prostii gandesc unii. I-am scris ca nu asa , dar imediat a vorbit urat a injurat si asta a fost. Mi-am dat seama ce caracter are. Deci vrea sa spuna ca DOAR ,stramosii nostrii au fost cei mai cei , erau de fapt zeii solari ,din care ne tragem cu totii , blonzi cu ochii albastrii etc. Sant si lucruri adevarate despre civilizatia traco-daca , imbracamintea , simbolistica , etc , dar sant si unii entuziasmati asa de tare de acest lucru ca au cazut in extreme.
Reply With Quote