View Single Post
Vechi 27.01.2016, 23:56:50
Elena-Cristina Elena-Cristina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.01.2016
Implicit Rabdare si nadejde

Buna seara,
Vreau sa povestesc si eu o intamplare din viata. Imi cer scuze, dar nu sunt foarta buna la scris, la povestit. Acum 3 luni am fost sa-mi fac testul Papanicolau, mi-au iesit celulele Ascus. Mi s-a facut colposcopie si mi-a zis ca nu este rau, dar nici bine. Mi-a dat tratament cu ovule si sa iau suplimente pentru imunitate. Am inceput sau catina cu miere, vitamina C. Cand am ajuns acasa am inceput sa plang, sa-mi fac scenarii ( sunt un pic si ipohondra), dar m-am uitat la Icoana Maicii Domnului si mi-am zis ca plang ca fraiera, in loc sa ma bucur ca am descoperit la timp. inainte de-a afla de acest rezultat la analizei, mergeam in ficeae duminca si vineri la Biserica. vineri tineam post,doar ca in ultimul timp nu mai faceam asa in fiecare vineri. Am inceput sa merg la Biserica Radu Voda, dupa aflarea rezultatului si la biserica Sf. Gheorghe unde se afla moastele Sfantului Nicolae. Eu l-am ca si ocrotitor / prieten pe sfantul Nicolae.Chiar si Sfantul Nectarie l-a avut ca si ocrotitor pe sf Nicolae, pe care l-a visat intr-o noapte, si-l ruga pe sf Nectarie sa-i faca un tron de argint.De aceea cred ca ca cei 2 sfinti au o legarura puternica si lucreaza impreuna. Am inceput sa citesc acatistul sf Nectarie, viata acestuia cat i o carte in care Sfantul ne da cateva sfaturi de viata. Au trecut cele 3 luni, iar azi cand va scriu am primit rezultatul la al doilea papanicolau pe care l-am refacut acum saptamana. Eram increzatoare ca totul va fi bine, stiam ca am facut ce trebuie, ca m-am rugat in stilul meu, ca mi-am facut tratamnetul corect, dar rezultattul se pare ca este tot celule Ascus.cand am vazut rezultatul , am zis OK. Intentionam sa ma duc in auchan, insa m-am gandit si am zis Nu, vreau sa ma duc la sfantul Nectarie. Am intrat in Biserica, plangeam, imi treumrau mainile, am dat sfantul Mazlu.m-am lipit de un stalp al Bisericii, langa mine un domn pe care l-am intrebat daca are idee cum sa fac sa vb cu un preot, slujba nu incepuse. Un domn foarte amabil mi-a explicat ca dupa maslu sa ma duc la Preot. Si atat am retinut ca mi-a zis ai rabdare si nadajde, iar la final mi-a zis o sa fie bine, si spera ca data viitoare sa ma vada cu zambetul pe buze. am stat si m-am gandit la vorbele lui sa am nadejede. M-am oprit din plans,si am avut un gand, totul este de la Dumnezeu, trebuie sa fiu puternica si sa am incredere in El.Si gandurile mele erau doar Doamne sa se faca voia Ta, Tu sa decizi ce va intampla maine la colposcopie daca ma va trimite la biopsie, si indiferent de rezultattul biopsiei, fa-ma puternica. Dintr-o data, parca m-am trezit, parca eram alt om, nu mi mai era frica de ce o sa se intample. M-am miriut am stat la slujba sf Maslu, unde m-am simtit foarte bine, si va spun din toata inima, dar in locul unde sunt moastele Sf. Nectarie, in Biserica, avem senzatia ca acolo este sfantul, nu stiu cum sa explic este ca si cum i-am simtit prezenta. pentru ziua de maine, imi doresc sa ma faca puternica Dumnezeu sa ma las pe mainile LUI, pentru ca indiferent de ce va fi, eu am sa incred il El. Si de acum Biserica Radu Voda va fi vizitita de mine, in fiecare miercuri. Sanatate tuturor!
Reply With Quote