View Single Post
Vechi 28.01.2016, 00:30:39
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Eu stiu sigur ca stramoasa mea daca din tribu Tauriscilor s-a indragostit de legionaru roman ( cu titlu roman, era de fapt din Palestina), au avut copii si unu dintre vitejii urmasi ai lor, din negura istoriei, a salvat de la inec o frumoasa fata, din tribu cumanilor, care au trecut pe aici,ea ramasese in urma si s-au iubit si ei pana un stranepot al lor a plecat cu negutatorii greci de la Dunare tocmai in Egipt unde a avut multi copii din care unu a luptat in armata bizantinilor. Acesta a avut doar o fata care s-a maritat cu un viking din Garda Varangiana, fata lor a plecat cu sarb sa lupte contra turcilor iar baiatul a ajuns, cu corabiile venetienilor, in Italia, unde a regasit-o pe stranepoata unui cuman care era ruda cu strastrabunica lui si au facut copii, unu a plecat in nordu Scotiei iar altu a trecut prin Campia Romana in drum spre Kiew.Nu a mai plecat de aici pt ca a dat peste o olteanca frumoasa foc :) care l-a facut om la casa lui pana la a X generatie cand stranepotu lui, auzind de un pamant numit Lumea Noua...pana la a x generatie cand un stranepot a dorit sa vada Romania, de unde auzise el ca ar fi fost strabunica lui...pana la a x generatie care sta si bate campii pe un forum, strangand in el tot ce i-au transmis ei, buni sau rai, frumosi sau urati, destepti sau prosti, crestini sau pagani.... :)
La cate popoare s-au perindat prin zona asta Balcani+Romania+Moldova+Ucraina si cat de amestecata genetic e, sunt destul de sigur ca s-a intamplat si asta.