View Single Post
Vechi 17.02.2008, 20:25:00
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Ei pe bune,zau nu minti?Nu vrei sa le cad in genunchi de admiratie?Nu le ajung institutele noastre ortodoxe,care-i problema?Vor functii,vor ranguri,numai mantuirea nu.De ce Arsenie Boca si toti marii duhovnici au studiat numai la ortodocsi?Ei erau mai prosti si astia mai destepti sau ce?Mai termina cu prostiile ca te faci de stii tu ce.
"Pretene", erau putine institute pentru studii, in Romania. Problema este, insa, alta!
Daca ai fi trecut prin Facultatea de Teologie Ortodoxa ai vedea ca nici carti nu prea sunt. Si nu sunt pentru ca in perioada comunista nu prea sa scris pe teme teologice.... Si nici nu s-a tiparit.

Nu ma fac de nimic prietene. Eu, cel putin, stiu despre ce vorbesc! Si vorbesc in cunostinta de cauza.

Tu, in schimb, esti orbit de "stii tu cine" spui orice numai sa denigrezi BOR.
Incet - incet ne obisnuim cu tine si nu te mai luam in seama. Esti pe fundal. Ca masina de spalat care isi face programul de stoarcere...
Mirene nu mai bate campii ..Eu te credeam om serios..Unui ortodox adevarat nu ii trebuie studii la protestanti..Daca iubea cu adevarat Ortodoxia nu il interesau astfel de studii si se putea duce la Atena ca si acolo sunt Institute de teologie Ortodoxa dintre cele mai bune si Carti cate vrei..Mai este si varianta ca unii fac studiile la protestanti pentru a le cunoaste doctrina si apoi sa stie cum sa o combata ...Dar in cazul Patriarhului varianta asta cade ..Ati vazut cu totii ca iubeste ecumenismul si tocmai de asta a trecut pe la mai multe universitati...Ar vrea sa fie si ortodox si catolic si protestant in acelasi timp..Dar asta nu se poate nene.
Reply With Quote