Ce suferinte aveti, de va tot impungeti ca taurii intaratati? Asa pasiti voi pe drumul Mantuirii, dand din coarne si copite?
Iertati-ma, dar prima data m-a luat rasul cand am vazut atatea copilareala si harca-marca, dupa care am trecut la parere de rau, fiindca cred ca e apasator sa traiesti in lumea virtuala, preocupat excesiv de capra vecinului.
Pe mine nu ma intereseaza hramul nimanui si am suficient discernamant incat sa selectez opiniile care au miez, care exprima mai mult decat o fac comentariile veninoase despre cat este de “diafana” calugaria-cum s-a scris anterior, sau despre presupusa competenta/incompetenta a clericului cu care am stat eu de vorba pe tema asta, sau parerile complet paralele cu titlul topicului si anume despre casatoria alba.
Asa ca inca o data, multumesc Florin Oltean. Va multumesc si voua celorlalti pentru atitudine.
Eu sunt de principiu ca in viata primim daruri si lectii, depinde de ceea ce e important sa ni se reveleze in momentul respectiv, insa si ceea ce ne bucura, precum si ceea ce ne ustura, in final se dovedeste a fi fost in folosul nostru.
Doamne ajuta. Blagosloviti si iertati…
|