Daca nu poti sa asculti de caramizi sau "ziduri" .Ce sa spun daca nu ne "auzim" unul pe altul, n-are rost sa mai continuam discutia.Eu insa iti repet de ce in urma cu sute de ani crestinii isi faceau ziduri la cetati, si nu spuneau ne va pazi Dumnezeu!Sau isi ascuteau sabiile bine si apoi mergeau la lupta!Faceau ceea ce depindea de ei, si lasau restul in grija lui Dumnezeu!
Daca nu ai timp de citit carti ,presupun ca nici Biblia nu ai timp sau Sfintii Parinti?Atunci cum inveti pe altii?
In ce ma priveste sunt de acord cu tine ca e bine sa cerem de la Dumnezeu.
Consider ca in primul rand nu se face destula mediatizare, si parintii nu cunosc care
programe de restrictionare sunt eficiente, sau care sunt gratis .K9 Web Protectin e gratis si eficient(ma rog ptr cineva care nu cauta sa il sparga cel putin).Nu stiu cum reactioneaza la diverse programe dubioase care cauta sa-l ocoleasca.
In urma cu ani am fost intr-o situatie grea si am promis in sinea mea in fata lui Dumnezeu
ca am sa ma opresc sa calc stramb.Si inainte cu ceva timp am avut un vis care m-a speriat.
Legat de patima nu mi-e atat de teama de ea, cat de ceea ce am fagaduit cand am fost la anaghie,si Cui am promis. Ci mie teama de domniile si stapaniile intunericului.Sunt de infruntat forte mari.Trebuie nebunie ptr Hristos.
Domnul saiba mila fratilor!!!
|