Citat:
În prealabil postat de mirelat
Care credeti ca sunt punctele cheie ale unei casatorii fericite?
|
Buna tuturor, as vrea sa spun si eu cate ceva,desi mie casatoria nu mi-a reusit...citind din Apostolul Pavel, despre cum este iubirea, epistola catre corinteni, intelegem ca de fapt iubirea inseamna abandonarea ta in favoarea celuilalt...de fapt cand iubim nu trebuie sa fim egoisti,deloc...nu?nu trebuie sa te gandesti la tine ci la celalalt,corect? dar daca facem asta, caci asa ma fost si eu, eu sunt o fiinta care sacrific aproape totul de dragul iubirii si a celuilalt,iata ca fostul meu sot, nu a apreciat nimic din toate astea,asa ca spuneti-mi voi cum trebuie sa ma comport? deja simt ca am inceput sa ma transform, ca nu mai pot sa dau iubire nimanui, si ca mi-e teama ca daca voi arata sentimentele mele cuiva acesta le va strivi si va merge mai departe...cum trebuie sa procedez?si as vrea sa inteleg ceva de la persoane trecute prin viata, nu de la adolescenti...oameni care s-au confruntat cu aceste probleme...ce sa facem, sa ne aratam si sa ne daruim dragostea, sau sa ne ascundem si sa tinem in noi, transformandu-ne ?