Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Sa pastram dragostea curata dintre barbat si femeie, romantismul si farmecul ei unic. Sexul ca unic scop intr o relatie, ne coboara sub nivelul dobitoacelor. Baza tuturor celor trainice intre femeie si barbat, este dragocstea pura si curata ,cea sufleteasca. Daca o avem pe cea sufleteasca, celelalte vin de la sine pentru ca Sfanta Natura a avut grija de toate, cu o simpla conditie, sa respectam regulile "JOCULUI". Cand valorile nu sunt respectate sau sunt ignorate totul capata o intorsatura de nedorit in viata noastra, determinandu-ne sa inventam noi reguli , straine insasi creatiei noastre, transformandu-ne in mici monstrii a pacatului trupesc intru desfranare.
|
Buna Cristi, ce frumos spui tu acolo, si ce adevarat poate fi...dar se pare ca esti cam singur in aprecierile tale despre o cum ar trebui sa fie o relatie adevarata...si asta si datorita varstei si datorita cautarii si intalnirii cu DUMNEZEU.undeva mai sus am facut eu o glumita,si mi-ai spus ca sunt feminista...da tin cu femeile, si asta datorita faptului ca femeile stiu sa daruiasca mai mmult, de fapt,urmand Epistola catre corinteni a Apostolului Pavel, caci iubirea de fapt este daruire uitare de sine in folosul celorlalti..si nici un pic de egoism...scuze acum sunt putin trista pt ca imi dau seama ca ce e acest indemn la iubire, ca celalalt se foloseste de tine si calca in picioare sentimente, ca daca dupa cateva intalniri nu te culci cu respectivul, pa, oferta e f bogata...ca de fapt ar trebui sa imi urmez viata asa cum e , sa-l pun pe Dumnezeu deasupra tuturor, si sa-mi reprim sentimentele de dragoste si daruire pe care le am,nu? si crede-m anu e din carti ce spun aici, e trait!