In dimineata asta m-am oprit in fata unui semafor, asteptand verdele.Pe o fatada a blocului din fata mea era lipita o reclama enorma la un brand de bere.
Desi nu era prima oara cand treceam pe acolo, niciodata nu m-am obosit sa vad ce scrie, eu personal nefiind consumatoare a acestei bauturi "minunate".Acuma citii:"Ascultatorul e vital la bere cum este minusul pentru plus"...
Si brusc imi pica fisa...si prostia e vitala...Toti o criticam, toti o vedem ca un defect..dar e absolut necesara.. Va las pe voi sa-mi spuneti la ce...:)
Cert e ca m-a facut sa zambesc, mi-a inseninat ziua reclama asta.Chiar imi venea sa rad singura, daca nu as fi prins cu coada ochiului privirea nedumerita a unei doamne, care astepta si ea, sa se faca verde.S-o fi intrebat biata femeie daca, vorba unui coleg de-al nostru"am toate tiglele pe casa".
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
|