View Single Post
Vechi 08.02.2016, 16:40:10
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Normele morale sunt clare, singura problema este masura in care ti le insusesti tu.

Daca ai sa te rogi sa-si rupa un picior baba de sub tine care iti bate in teava de la calorifer daca mergi mai apasat prin casa, sigur nu e moral :))
Asa este, Alin, bun exemplu...Dumnezeu nu va asculta in vecii vecilor rugaciuni de astea..Imi aduc aminte, citisem mai demult ca la parintele Iustin Parvu venisera mai demult niste tineri...si mai in gluma, mai in serios, ori ca sa-l ia pe parintele in zeflemea, unul dintre ei i-a spus:"Parinte roaga-te pentru mine sa am noroc si sa castig diseara la poker"...Toti asteptau reactia parintelui, ca sa izbucneasca in ras.
PreaSfintia sa se intoarce si cu o umbra de tristete in ochi ii raspunde glumetului:"Cum poti sa-mi ceri asa ceva, fiule? "Norocul" tau inseamna pierderea altora...."
Se facu brusc tacere si stanjeniti tinerii, au plecat ochii...
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote