Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Bine ca ai zis de generatia lui Ahil si nu de-a dreptul de Ahil...:))
Hai sa nu deviem in generatii si generationisme.
Eu iti vorbeam tie, corporatistul mandru nevoie mare (care a ajuns sa nege ca e roman si ca apartine culturii romanesti) de propriile nimicuri formaliste. Nu ma adresam corporatiilor.
Tu, care te lauzi ca il ai pe Dumnezeu alaturi (bine ca recunosti!), esti cel caruia ii spun de multa vreme cateva lucruri. Tie iti spun mereu ca bati campii, cu o minte ingusta si tehnicista, cu o atitudine logicista, deci nu logica, fata de toti si de toate. Tie, care ai redus bogatia vietii crestine si tainele ei de necuprins la cateva formule imbecile pe care le vei fi scriind, poate, pe coperta din spate a carnetelului tau de corporatist.
Tie, arogantei tale de tip dap si zdup, ti-am vorbit.
|
Eu am spus doar realitatea.Ca tie nu-ti convine realitatea asta este partea
a 2-a. Poporul ala care il sustii tu ca exista nu mai este demult. S-a animalizat.Sigur acum o sa vii cu virgula
cazuri particulare.Hello cazurile particulare sunt cazuri particulare si nimic mai mult.Trezeste-te odata.Numai
dormi in bocancii din 89.Parca ai fi beat de democratie.
Nu este nici o aroganta ca ti-am zis adevarul.E greu sa combati chestii logice si evidente.
Cum v-au imbatat in 89 sa va distrugeti singuri viitorul asa va imbata si acum sa va sinucideti si asta pt ca
astia care va conduc fie genetic va sunt superiori sau genetic ceva s-a intamplat in ADN-ul tau de a provocat
involutie. Pai sa ai tzara ca Romania si sa ajunga in halul in care a ajuns asta , tre sa fii bolnav mental sa reusesti
o asemenea "performanta" caci un om normal nici daca ar vrea tot n-ar putea s-o distruga in halul asta cum a
distrus-o generatia voastra.Iar in curand o s-o faceti si un tomberon radioactiv.
Citat:
Nu corporatiilor tale carora le dedici viata
|
Nu-mi dedic viata.Eu inca mai am max 8 ore de munca pe zi.De fapt atunci
cand se fac cam 7 ore maxim, din zi strangem pt plecare.
Citat:
pentru un pumn de euroi sarmani si jigariti.
|
Mai nu-s nici sarmani si nici jigariti.E ok cum sunt.