Citat:
Īn prealabil postat de iuliu46
Pai spui ca evolutionismul inseamna schimbare si gata - orice schimbare e dovada pentru evolutionism. Epuizam genomul lupului ca sa obtinem noi nu stiu ce rase de caini - evolutionism. Creierul ni se micsoreaza - evolutionism. O pasare nu poate sa zboare - evolutionism. O populatie nu se mai poate imperechea cu o alta populatie - evolutionism.
Ar fi o dovada daca teoria ne-ar spune ca ne transformam usor usor in amibe sau parameci. 
|
Nu, in-volutia este reala. Ne transformam in idioti aglutinati conformisti politic si ideolgic, doar ca sa mai smulgem, credem noi, printr-o idiotenie si obedienta exponential tot mai jalnice si ingemanate, sitemului o existenta muiata in false siguranta si prosperitate.
Cum am zis la ultima sedinta a Dark Council, "Stimati colegi, la PFCP (prostii frumosi corecti politic), care e stadiul final de decadenta a speciei umane, aglutinarea sub steag isi este ea insasi motivatie: oamenii, sa le zicem asa, nu mai vor decit supravietuire, chiar in cea mai crunta represiune, cu pretul celor apropiati: dezumanizarea completa si finala, indracirea speciei, imputirea ei genetica omeneste ireversibila". Lasand ludicitatea mea retoric-fantezista la o parte, ai citit si tu de detinuti politici care si-au tradat fratii pentru...placerea unei tigari! Cu alte cuvinte, de ce devii mai disperat sa slujesti Sistemul, de ce Sistemul te dispretuieste mai mult, si iti da din ce in ce mai putin spre nimic pentru din ce in ce mai multul pana la totul, pe care il dai tu, doar de frica. Inversul negocierii este contractul cu parintele infernal al Sistemului: dai totul pe nimic. Iar vinderea sufletului e inversul mintuirii.