Citat:
În prealabil postat de AlinB
"Prostii! La Apocalipsă, dacă ceri tu 666, eu îți cer ție „jivină gândită“ și „cal galben“ și „cal roib“ și „cal negru“ și „cetatea care naște“. Cetatea se face femeie și naște. Ia să-mi spui tu mie ce-s acelea? Cele șapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu, cele șapte trâmbițe, ce-s acelea? Păi spune, măi! "
|

Vezi ca ti-ai scapat ciocanul pe degetele.Eu inteleg ca in Biblie este mult simbolism si multe lucruri ascunse vulgului...dar nu chiar toate.Unele nu sunt simbolice deloc ,sunt spuse chiar foarte clar, fara metafore.Argumentele tale cu cai colorati si trambite nu sunt argument ca versetul respectiv(
" Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei."(Apoc.13,17)) e simbolic.Adu argumente din versetele respective ,caci caii si trambitele nu sunt argumente.
"Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului și vor plânge toate neamurile pământului și vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere și cu slavă multă. (Matei 12,30) Ai nevoie de cai colorati ca sa interpretezi versetul de mai sus?