Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Ultima ora !
Se pare ca oamenii de stiinta si-au dat seama ca asta cu gaurile negre care se contopesc e prea gogonata asa ca dupa o privire mai atenta au anuntat ca undele gravitationale detectate au fost generate de interactiunea a doua halouri de materie intunecata.
Sau doua universuri. Sunt atatea alternative. De ce zicea ala ca nu am putea sa explicam ceva daca nu ar exista gauri negre ? 
|
Mda, banuiam ca n-a vazut nimeni vreo ciocnire.
Au iesit niste vibratii intr-un aparat si da-i cu fanteziile...ce a fost si de unde a fost, ca trebuie sa fie, altfel noi mai mancam o paine din chestia asta?
Asta se inscrie cu succes in galeria ultimilor "descoperi stiintifice ca":
1. Ar putea fi viata pe planeta X unde nu o sa ajungem niciodata dar noua ni se pare ca ar putea fi.
2. Este viata pardon apa pe Marte care n-a vazut-o nimeni dar taman s-a descoperit.
3. Am descoperit particula minune cutare, nu suntem foarte siguri sau are vreo utilitate dar miliardul de euro s-a dus pe acceleratorul lu' peste.
4. E a n'spea oara cand suntem gata sa gasim reteta vietii vesnice. Nu e gata, dar e aproape.
Saracul Einstein care facea stiinta, dar facea pe bune, cu creionul si hartia, cred ca ar fi preferat sa moara decat sa prinda zilele astea.
Si asta se intampla in timp ce 20.000 oameni mor de foame in fiecare zi si 1.3 miliarde de tone de mancare se arunca anual la gunoi.
Serios, si chiar daca s-ar descoperi ceva, care e gloria in asta avand in vedere ca stam atat de prost la capitolul compasiune si managementul resurselor?