Subiect: Exorcismul
View Single Post
Vechi 26.10.2005, 15:10:45
Abell's Avatar
Abell Abell is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.09.2005
Locație: Suceava
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Abell
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mikhael
Nelamurirea mea apare pentru ca Iisus Hristos, Cel fara de pacat, a scos, ca Om, diavoli din oameni. A exorcizat.
Mikhael, desi intrebarea ai dresat-o lui alecsandru sper ca te va supara faptul ca voi raspunde eu ...
In toata trairea Sa pamanteasca, Domnul Iisus Hristos a acctionat ca Om fara sa faca apel la Dumnezeirea Lui si ca Om a scos demoni si de asemenea acesta putere ia insotit si pe ucenicii Lui. Stim ca in Iisus nu sa gasit pacat si nu a savarsit niciodata pacat deci nici aceasta practica nu o putem numi pacatoasa. Asa cum am scris si mai sus acesta putere a fost data ca sa intareasca cuvintele spuse de ucenici "Pentru ca Imparatia Lui Dumnezeu inseamna putere nu vorbe" Apoi sa nu omitem Marcu 17-18 Semnele ce vor insoti pe cei ce cred si exista si acolo scoaterea de draci.
Personal cred ca si astazi sunt scosi draci si Dumnezeu da acesta putere ca sa intareasca propovaduirea Evangheliei sale cu semne si minuni. Daca am da la o parte minuninile credinta noastra ar fi doar vorbe. Dar Dumnezeul Nostru e un Dumnezeu al Puterii si Acelasi Ieri Azi si in Veci.
Reply With Quote