View Single Post
Vechi 18.02.2016, 09:51:33
alia28aa alia28aa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.01.2016
Implicit

In cartea Puterea inimii (Ed. Sophia), Sfantul Luca al Crimeei descrie asemenea stari. Mai sunt si alte carti in care sunt atinse aceste subiecte, am chiar si eu una acasa, dar nu-mi amintesc titlul in clipa asta, insa poate ca e mai usor de primit o informatie de la cineva care a trait-o efectiv, decat din surse scrise. Fiecare cum simte.
Caldura din inima nu e un lucru neobisnuit , insa e deosebit de frumos.
Unele manifestari ale evolutiei spirituale ale omului, nu tin de indelunga practica, ci de curatenia din inima, in sensul ca unii muncesc o viata intreaga, iar altii doar un an sau mai putin, pentru acelasi rezultat, iar altii primesc asemenea daruri fara sa lucreze constient, ci pur si simplu traind cinstit si smerit. Nu e o nedreptate, ci tine de calitate si nu de cantitate.
Eu cred ca important este sa avem incredere in iubirea lui Dumnezeu si indiferent ce simtim, sa stam tacuti si linistiti, iar Dumnezeu ne va deslusi daca e de la El sau daca e o inselare. E suficient sa intrebam, iar raspunsul va veni cu siguranta. “Cere si ti se va da. Bate si ti se va deschide.”
Reply With Quote