Citat:
În prealabil postat de AlinB
 aha asta era, tu esti ala infailibil si daca nu acceptam ce spui, nu iubim pe Domnul
Exact ideea amicului adventist, va asemanati mai mult decat crezi.
Vezi si ce ti-a zis gpalama, pe sub haina faina care ti-ai tras-o, pute.
|
Frate... tac eu, să vorbească cei ce L-au văzut pe Domnul:
"De Mă iubiți, păziți poruncile Mele." (Ioan 14, 15)
"Cel ce are poruncile Mele și le păzește, acela este care Mă iubește; iar cel ce Mă iubește pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu și-l voi iubi și Eu și Mă voi arăta lui." (Ioan 14, 21)
"Iar de vrei să intri în viață, păzește poruncile." (Matei 19, 17)
"umblând fără prihană în toate poruncile și rânduielile Domnului." (Luca 1, 6)
"Dacă păziți poruncile Mele, veți rămâne întru iubirea Mea după cum și Eu am păzit poruncile Tatălui Meu și rămân întru iubirea Lui." (Ioan 15, 10)
"Și întru aceasta știm că L-am cunoscut, dacă păzim poruncile Lui." (I Ioan 2, 3)
"Și orice cerem, primim de la El, pentru că păzim poruncile Lui și cele plăcute înaintea Lui facem." (I Ioan 3, 22)
"Cel ce păzește poruncile Lui rămâne în Dumnezeu și Dumnezeu în el;" (I Ioan 3, 24)
"Întru aceasta cunoaștem că iubim pe fiii lui Dumnezeu, dacă iubim pe Dumnezeu și împlinim poruncile Lui." (I Ioan 5, 2)
"Căci dragostea de Dumnezeu aceasta este: Să păzim poruncile Lui; și poruncile Lui nu sunt grele." (I Ioan 5, 3)
"aceasta este iubirea, ca să umblăm după poruncile Lui;" (II Ioan 1, 6)
"Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu" (Apocalipsa 14, 12)
Acum înțelegi, de ce pun eu mereu, așa multe versete?
Nu eu sunt infailibil, Domnul e infailibil.
Iar Domnul îmi dă mie și ție și tuturor, niște porunci. Iar eu îți aduc aminte de porunci, și îmi amintesc și eu de ele, ca să le împlinim împreună.
Iar când nu le împlinești, înseamnă că nu iubești pe Domnul. Și când eu nu le împlinesc, nici eu nu iubesc pe Domnul.
Atât de simplu...
Nu pute/miroase nimic mai rău decât păcatul, patima, neascultarea și neiubirea. Acestea 4. Ele sunt din neascultarea poruncilor Domnului.
Și acum repet: Dacă tu sau alții nu sunteți de acord cu mine, nu înseamnă că mint sau că ascund Adevărul, ci doar că indispun pe oricine nu iubește pe Domnul.
Pentru că nu vreau decât să urmez poruncilor Domnului, silindu-mă în aceasta, cât de mult pot.
Pomeniți-mă.