View Single Post
Vechi 19.02.2016, 00:03:10
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Doar ca in cazul miracolelor, exista implicate procese fizice dar care nu le cunoastem inca si binenteles, f. probabil sa nu poata fi reproduse in eprubeta de laborator pentru ca deja nu mai vorbim de instrumente ci persoana si Persoana.
Ar insemna ca sunt un fel de ramura a stiintei. Ti-am mai spus ca tu ai o viziune seculara a credintei. Atotputernicul a creat lumea materiala si legile fizice, deci e mai presus de aceste legi. Atotputernic inseamna ca poate crea orice si oricum, nu exista limite.
Citat:
La fel de ridicol este si sa afirmi ca nu stiu ce amoeba s-a transformat prin mutatii aleatoare in om dar la fel de ridicol este si sa spui cu pretentii de certitudine maxima ca amoeba a aparunt din neant fara sa existe un proces fizic, natural, implicat chiar si avand ca si cauza prima, Creatorul.
Problema e ca asta sustine crestinismul. Dar chiar si cei ce cred in evolutionismul teist sustin tot ca Domnul a creat din neant un punct sau ce mai cred ei. Ceea ce spui tu e un nonsens din punct de vedere crestin, oricum ar fi tot trebuie sa fie ceva creat din nimic, un punct sau toata lumea. Doar stiinta nu stie ce a fost inainte de Big Bang, presupunand ca au fost infinite Big-Banguri sau o energie infinita din care a aparut punctul.
Reply With Quote