View Single Post
Vechi 19.02.2016, 09:53:02
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Nu stiu. Poatea fost scris asa pentru a mari fervoarea crdinciosilor. Nu, nu cred in propaganda-superstitie ca tot ce au scris persoane aflate ins sinaxar e de la Duhul Sfint. Gindeste-te ca sfintii NU sint infailibili.
Poate ca protestantii au dreptate, in parte. Nu ar trebui sa numim sio pe Dumnezeu sfint si pe niste oameni sfinti. Sfint ar trebui rezervat exclusiv Sf. Treimi si Maicii Domnului, iar de oamenii bagati in sinxar, pe merit sau...din alte motive, ar trebuyi sa li se zica "sfintiti" sau ceva de genul. Vezi ca si tu, si multi, multi altii ati ajunssa fixati asupra uno oameni ca noi idea ca tot ce au facut si scris e neaparat ireprosabil. Iti amintesc un fapt de catehism elementar: DOAR Dumnezeu este negrelsalnic prin natura Sa, a doua dar nu prin natura ci prin Har, fiind Maica Domnului. Punct. Restul sunt si suntem...pasibili de greseala.
"Că scris este: "Fiți sfinți, pentru că Eu sunt Sfânt"." (1 Petru 1:16).
Mergand pe principiul tau Biblia e posibil sa aiba erori pentru ca a fost scrisa de oameni care...sunt pasibili de greseala...stii tu, soarele creeat in ziua 4 pe cand pamantul in ziua 1