Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
normal ca cipul este un microansamblu electronic. problema este cine il foloseste si in ce scop. si cum il foloseste. ca una este sa fie in cutia din fata mea si alta este sa fie in trupul meu si inca de bunavoie si asta de frica ca nu voi mai putea avea hrana si asistenta medicala. atata timp cat e in plastice e ok insa, in propriul trup, fara suparare, ori trupul meu e templu al Duhului Sfant , or templu al cipului.
Lumea deja este intoarsa cu susul in jos. Pe copii ii sexualizam, oamenii nu mai stiu in cine cred si unii nici daca mai cred. se pierd in discutii inutile si interminabile, fara fond , adica exact mult cunoscutele vorbe desarte. Ascultare nu mai exista, si bag seama nici rugaciune.
|
Foarte bine, nu-l primi în trupul tău și alungă-l inclusiv din mintea ta, că în prezent văd că te terorizează psihic de la distanță. Roagă-te tu pentru cei care nu o fac, crede cu putere cât pentru zece necredincioși și mulțumește neîncetat lui Dumnezeu că nu te-a lăsat să treci singură prin această epocă smintită a istoriei lumii.