Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Faceti ce vreti, Ce am avut de spus am spus.
Nu uitati. Pecetea este pierderea credintei , aceea va va pecetlui, iar a pierde credinta inseamna a avea nadejde in oameni, in sisteme, in ordini mondiale, in orice altceva decat in Dumnezeu, iar cipuirea exprima doar in cine ai incredere. si atat. e o fapta. acum daca voi ziceti ca e fapta de credinta , treaba voastra. credeti ce vreti.
|
Pentru ca nu mai judeci limpede, am sa-ti explic eu:
este taman pe dos.
Pierderea credintei il face pe om sa accepte aproape orice compromis, pentru o farfurie de mancare
Nu facand un gest exterior, se produce cel interior, ci invers.
Si atat timp cat interior omul deja a inclinat balanta intr-o directie, gestul exterior prin care arata asta e lipsit de importanta.
Poate fi aproape orice si oricand, nu tine de timp sau forme.
Si din pacate tu deja ai exercitiul caderii.
De ce nu vrei sa recunosti ca nu Dumnezeu te-a trimis in Anglia sa o iei razna acolo, ci tu ti-ai pus nadejdea in Anglia.
Si nu pentru ca mureai de foame aici, cum va fi in vremurile Apocalipsei, ci doar sa fie si mai plinuta.
Conform spuselor tale, te-ai lepadat deja, ai sacrificat progresul spiritual pentru confortul material.
Dar pentru ca nu vrei sa accepti realitatea, ti-ai construit una alternativa:
ca tu de fapt ai o credinta puternica, si nu conteaza ce tampenii ai sa faci de acum pana la Apocalipsa, important e sa stai cu ochii pe cipul implantat, driblezi cipul ai castigat meciul.
Din pacate, ma tem pentru tine ca meciul e ca si pierdut, zbuciumul tau interior, agresivitatea si irationalitatea, cam asta spune - te apropii de un impas major.