Subiect: Despre pecete
View Single Post
Vechi 20.02.2016, 03:37:12
Misuar Misuar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cu permisiunea Statului Englez. Care e nitel satanist.

Dar daca nu te deranjeaza ca trebuie sa ceri de la satanist permisiunea sa maninci din firimiturile de la masa lui, de ce te-ar deranja lucrul asta si mai tarziu cand implicatiile sunt si mai serioase?

Dupa cum vezi, pentru firimiturile alea deja ti-ai riscat sanatatea fizica, mentala, spirituala, cu consecinte destul de serioase, deci ...?

Haha, oare cine a urlat toata seara asta "ia cipul ca mori de foame?"

Confuzi credinta in Dumnezeu cu credinta in atotputernicul magicul cip.

Vezi tu, pentru tine Cipul chiar este Dumnezeu.

Daca imi spun parerea nu inseamna ca "ma dau".
Asa cum "te dai" si tu, "ma dau" si eu :)

Cu ce ma "supraestimez"?
Nici macar o singura afirmatie de pe topicul asta nu este despre mine.

Voi cu cipcirip insa se pare ca aveti multe certitudini fara a fi facut nimic concret in afara fixatiei pe cip.

Daca vrei sa-ti iasa cipu' din cap, tine o saptamana doua de post negru si pe urma intreaba-te:

1. Daca pentru o farfurie de mancare trebuie sa semnez un acord cu un Stat vad antihristic, dar care nu ma pune sa iau cip, as semna?

2. Daca pentru o farfurie de mancare, nu trebuie nici un acord ci doar sa accept sa ma intepe cu un cip, as accepta?

Vezi atunci, poate se mai limpezesc apele.
Aline, te grabesti si scrii fara sa cugeti. Ce treaba are omul ca locuieste intro tara cu o majoritate pro lgbt? Nu stiu cati ani ai tu, da parintii tai de ce nau fugit din 'statu satanist' comunist roman? Si cum adica, dc lucrezi pentru o firma englezeasca, se numeste ca mananci firimituri de la satanisti? Dar biserica cand primeste donatii din bani castigati pe afara, se numeste ca se hraneste cu firimituri de alea?
Sa ne limpezim oleaca zic.