http://www.deinteres.org/news/andrei...2014-08-14-119
În timpul asediului, câțiva copii creștini au fugit din fața soldaților jihadiști și s-au refugiat în Biserica Sfântului Gheorghe. Au fost urmăriți de trei soldați, care le-au promis libertatea și alte câteva dulciuri, în schimbul părăsirii bisericii. Unii au acceptat, numai Andrei, un băiețel de cinci ani, a rămas agățat cu mâinile de o strană. Știa ce îl așteaptă, dacă se predă – sclavie și convertire forțată la islam. Râvna inocentă a lui Andrei a făcut ca soldații să se înfurie. L-au prins și l-au tăiat în jumătate… în biserica martirului Gheorghe, un alt tânăr care a ales să moară pentru Hristos!
„Suntem cu toții în lacrimi!”, mărturisește preotul chaldeean al Bisericii Sfântul Gheorghe. „Am văzut trupul copilului sfârtecat și aruncat pe podeaua bisericii… Eu l-am botezat… Pe acest băiețel l-au numit după mine, Andrei”.
Iata ce se intampla in lume , saracule, in timp ce tu o lalai aici smintind oameni fluturand tehnologii de varf si alte minunatii ale superbei societati care iti da viata si sanatate, si tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
si toate se intampla cu in scop, insa nu, nu, nu e nici un scop, e doar tehnologie mareata , medicina moderna , si atat. prociparii sunt lipsiti de credinta in Dumnezeu si innebuniti de frica zilei de maine.