Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Las la o parte incoerența patologică a postărilor din ultimele 24 de ore și otrava tulburării tale sufletești basculată pe topicul de față, doar un singur lucru vreau să scot în evidență:
- cu două pagini în urmă ai arătat exemplul unui prunc mucenic al Bisericii Asiro-Caldeene, iar mai sus sugerezi că "martirizarea creștinilor din Orient" ar fi parte din maleficul plan de instaurare a presupusei religii "unice new ageiste", apoi postezi fragmente dintr-o scriere antiecumenistă în care, cum altfel, ortodocșii sunt preaminunați iar toți ceilalți care-și spun creștini, praf și cenușă.
Acuma ca să conștientizezi în ce ape tulburi ți se îmbăiază mintea, te informez că Asiro-caldeenii, precum și marea majoritate a creștinilor martirizați în haosul din Orientului Mijlociu, sunt creștini necalcedoneni, adică considerați eretici de ortodocși. Și încă eretici cu "acte în regulă", nu eretici în chițibușuri, cum sunt etichetați catolicii în cercurile zelotiste.
|
Par. Calistrat , intr-o predica a spus: acei martiri, chiar daca nu erau ortodocsi, au devenit martiri prin botezul sangelui lor sacrificat pentru Hristos.
am sa caut predica Parintelui ca sa vedeti ca sunteti in totala eroare atunci cand vorbim de martiraj, stiu prea bine cine sunt crestinii necalcedoneni.
jignirile aduse de dvs aici am sa le trec cu vederea si am sa le consider ca o scapare de moment.