Citat:
Īn prealabil postat de dobrin7m
o mica paranteza fac aici:
Exista Hristos cel adevarat si exista hristosii mincinosi. O spune Scriptura. inseamna ca exista crestini adevarati cei care urmeaza lui Hristos cel adevarat si exista falsii crestini ce urmeaza hristosilor mincinosi.
Unde se afla Hristos cel adevarat si unde sunt hristosii mincinosi? in care "biserici" se afla hristosii mincinosi si care Biserica este condusa de Hristos cel adevarat?
|
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..............................................
Organizationism. Discursuri de guru bizantin, pardon, duhovnic infailibil.
Doamna Dobrin, chiar credeti ce spumeaza balcanicii astia filetisti si fideisti, tehnofobi si inselati?
Si eu am scris in calr pe un topic ca prefer sa fie adusi crestini orientali, fie ei ortodocsi, nestorieni sau catolici sau protestanti, si in nici un caz drogatii cu lsd-ul propriei ardori fanatice sectariste care sunt islamistii lui Bakr sau care naiba or fi neanderthalienii genocidari. Mai ales ca m-as simti perfect util si fericit sa ii ajut pe madularele acelei biserici de martiri, cum a numit Sf. Ioan Paul al II-lea Biserica Asiriana a Rasaritului, iar eu impartasesc hristologia nestoriana/teodoriana. Dar, ca sa fiu pragmatic, va reamintesc ca nu noi luam deciziile; suntem din pacate prea mici si mai ales prea dezbinati. Tare ma tem ca vor fi adusi activisti anti-Assad, ca de, multor sentienti oportunisti, si nu orientali ci de pe plaiuri mioritice, le place sa aiba dosarul curat si sa se aglutineze sub scopurile puternicilor momentului, pentru scopurile jalnice ale bunastarii personale si/sau a familiei lor. Animale pe doua picioare.