Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
otrava este cipciripul ala care v-a inspaimantat atat de tare incat de frica mortii de foame sau lipsei de medicamente il vreti cu orice pret in voi.
Insa am convenit ca nu este important, nici macar nu scrie de el in Scriptura si deci nu trebuie nici bagat in seama si nici luat.
Insa daca dvs sunteti dependent de cip ca sa puteti trai , n-aveti decat.
eu traiesc si fara el n-am nici o frica sau spaima ca voi muri infometata.
prociparilor li s-a suit cipul la cap incat il vor in ei cu orice pret , atat de inspaimantati au ajuns. cica fara tehnologia asta de varf nu pot trai prociparii astia, ei si noaptea viseaza cum li se vor implanta lor cipciripul salvator, datator de viata lunga si siguranta existentiala.
Luati cipul fratilor daca vreti sa traiti cu el. faceti petitii aa grabeasca lucrurile ca vreti cipuri si ca va obsedeaza aceasta dorinta acerba.
|
Dintre toți participanții pe acest topic, tu ești cea mai "procip"... printr-o vicleană "reclamă negativă". Nu mori de foame, întrucât o să primești un bonus consistent de la adevăratul tău stăpân! Partea cu simularea creștinismului a fost un pic mai slăbuță, dar campania și-a atins scopul! Acum să-ți scoți icoana de la avatar, nu mai ai nevoie joci rolul campioanei evlaviei!