Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Nici ipocrizia ta nu ține, cucoană. Poți să-ți gonflezi textele cât vrei cu declarații de credință false, tot soră cu Iuda Iscariotul rămâi.
Acoperirea ta are o fisură care ți-a scăpat: creștinii nu sunt așa de proști cum reiese din jocul tău actoricesc.
Efectul publicitar este următorul: să-i facă să creadă pe oamenii din afara credinței că cipofobii sunt bolnavi mintal iar creștinii ortodocși niște sectari smintiți, deci cum să-i crezi pe niște duși cu pluta?
Uite așa se scârbesc și rămân în afara Bisericii! Atenție mare că există și asemenea internauți profesioniști care deformează intenționat imaginea credinței creștine!
|
nu e vorba de prostie coane.=, daca tot ne tragem de sireturi de parca am copilarit impreuna.
e vorba de inselare iar cine se crede afara de inselare spune Sf. Ignatie Briancianinov acela este cel mai mare inselat. Cuvintele si tot ce am spus azi nu imi apartin, nu eu le-am alcatuit o spun duhhovnicii , preotii si calugarii. de peste tot din lume insa din Biserica ortodoxa a lui Hristos. de altfel am venit si cu exemple clare, cu carti, cu articole . si o sa mai aduc.
In rest nu se uita Dumnezeu in gura pacatosului cand ponegreste semenii sai. Deci afirmatiile tale nu inseamna nimic, eu stiu ce am in inima si stie si Dumnezeu. si asta este cel mai important.