Am aflat de la o pers cu grupa A2 ca tine ca a slabit cand a mancat legume; fructe si peste sau pui,si mai bea si suc de grapefruit cu portocala; si mai zicea ca bea apa inainte sa manance.
Eu am B3 si slabesc daca nu mananc de loc paste fainoase, bulion sau pui. Dar din fericire nu m_am lasat niciodata sa depasesc 60, in mod normal am intre 53 si 57 Kg. Pt B3 sunt recomandate lactatele de toate felurile , sunt cele mai benefice, la fel carnea rosie, e interzis total orice produs din soia, rosiile (chiar imi pare rau ca nu ma simt bine de la ele), la fel puiul sau pestii cu putine exceptii (codul e benefic si macroul) pe care chiar nu il diger de loc bine, mai bine mananc carne macra de porc decat pui sau pesti, vaca nu e interzisa la fel curcanul (care intra la neutre).
Tot pt B3 sunt interzise cerealele, eu nu le suport nici la gust si nici nu le diger deloc bine. Un regim bun de slabit pt B3 poate fi inlocuirea painii cu cartofi. Ciocolata simpla nu e interzisa . Prajiturile care au paste fainoase sunt periculoase, painea de orice fel chiar si de secara nu se digera bine. Eu respect pe cat posibil dieta grupei mele pt ca intr_adevar se potriveste f bine.
|