Citat:
În prealabil postat de AlinB
De parca da cineva doi bani pe parerile tale.
|
nu conteaza. important este ce este cu adevarat caci aceea stie Dumnezeu. De prea mute ori oamenii nu dau doi bani pe ceva ce in fata lui Dumnezeu are valoare.
Citat:
Dupa ce ai urlat pe aici la toti "cipuiti-va" acum ai impresia ca stii si ce vreau eu.
|
du-te si te culca ca esti obosit. repeti aceeasi tehnica manipulatoare a lui Mihailc. ai uitat acum vreo doi ani, cand v-am zis nu luati card de sanatate cu cip ce-ati mai sarit in sus? vorbiti ca sa nu taceti. e clar, oboseala isi spune cuvantul.
Citat:
Pentru copii lor? Abandonandu-i? Ce idee imbecila.
Chiar recent am auzit o profesoara spunand ca din 16 copii care ii are in casa, 6 nu mai au practic parinti (plecati spre "binele" lor) iar 2 din cei 6 au deja parintii divortati.
Copii au nevoie de parinti nu de cine stie ce cretinati costisitoare.
Deci isi salveza familiile distrugandu-le?
Lasand copiii cu bunicii, tanjund dupa un cuvant, o imbratiasare din partea parintilor?
Cu mana intinsa? Dar acolo nu tot cu mana intinsa stau daca asta e definitia muncii in capul tau?
|
eu zic sa nu te mai faci judecator al romanilor din diaspora, ca nu toti si-au lasat copii cu bunicii, nu toti si-au abandonat copii, ai inteles? vad ca vrei cu orice pret sa te osandesti singur judecand oameni dupa mintea ta.
de exemplu cei care emigrat in Canada daca puteau sa fie cat mai multi copii luati cu ei, ca le crestea punctajul. deci mai hoo cu judecatul, e spre binele tau.
legat de mana intinsa, nu ai prins aspectul, ce sa-i faci. era vorba de cei care isi vand sufletele pentru o farfurie de mancare. in rest si in romania si in strainatate se munceste si esti platit, acum ca in tara plata e sub nivelul normal, astea sunt alte aspecte de care nu romanul din diaspora e vinovat.
Citat:
Se pare ca daca nu se pierde sau se converteste la catolicism o ia spre un fel de fanatism lunatec.
Daca fanatismul lunatec inseamna "sa il cunoasca cu adevarat pe Dumnezeu"...
Iar "erezii si inchipuiri" nu sunt importurile de doctrina cipofoba?
|
asta e ce spui tu , eu de exemplu am stat de vorba cu parintele din parohia de aici si mi-a zis ca foarte multi romani au devenit adevarati crestini aici in diaspora, pe care el i cunoaste si ii indruma. si nu e singurul preot din diaspora care poate afirma asta.
restul , jigniri gratuite peste care am sa trec.
Citat:
Vai de mine, te dai victima in dreptul tuturor?
Eu cred ca am vorbit foarte clar, de cei care si-au parasit copiii pentru bani sau si-au riscat credinta si sanatatea mintala di acelasi motiv.
Aici poti sa te ai lovita, dar numai in dreptul tau.
|
aici doar tinerii si-au riscat credinta , mai bine zis nici nu o aveau cand au venit, intelegi? foarte multi tineri aici au adoptat cu usuratate obiceiuri musulmane sau hinduse inclusiv alimentare sau de viata.
dar pentru aceasta sunt vinovati adultii care i-au crescut , in tara, ca nu le-au sadit in ei credinta cea dreapta. nu tinerii sunt vinovati, ei sunt victime.
in rest, si aici , ma vad nevoita sa repet, trec peste micile jigniri si aluzii pur rautacioase pe care le faci.