ahilpterodactil @
Partea buna, e ca ai ramas cu ceva palpabil de la acel avion jucarie, necumparat!Dorinta de a ajuta!
Eu nu am incercat atat de des sa ajut, dar acum cateva zile eram in Auchan si o femeie mai in varsta isi dorea o carte anume despre incercarile din temnitele comuniste si spune ca ar fi luat-o dar nu avea destul.Am ajutat-o dar nu a refuzat.Cred ca in situatii din astea oamenii trebuie priviti in ochi, asta e cea mai buna sigurranta care i-o poti da, ca esti bine intentionat, si cum ai spus in ultimul caz, si tonul este foate important.
Asta este si unul din factorii ca in lumea virtuala sunt mai multe conflicte ca si in lumea reala faptul ca nu isi vad ochii,daca ne-am vedea ochii cand spunem ceva, asta e cea mai buna garantie ca si crezi in ce spui.
Pe mine mult m-a ingandurat si nedumerit ca actualul presedinte pe langa mesajul pe Facebook de anul nou, nu a dat si un mesaj pe Televizor ptr tara cum s-a facut dintotdeauna.E bine sa privesti oamenii in ochi cand le spui ceva,cand nu o faci lumea crede ca esti ascuns si nu ii dai siguranta.
Ma rog am dispretuit si modul cum s-a facut reclama contra lui Ponta desi nu sunt PSD-ist."Puie Monta." arata nivelul de respect ce ni-l dam unii altora.
Doamne ajuta!
|