View Single Post
Vechi 24.02.2016, 09:58:50
many777 many777 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.02.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RedRose Vezi mesajul
D-le Manny...permiteti-mi in primul rand sa va felicit.Ati ajuns la un nivel de credinta pe care eu personal il consider f ridicat, numai asa se poate explica de ce duceti luptele pe care le duceti...pe unul pacatos sau un om mediocru, diavolul nu se oboseste sa-l chinuie in halul acesta...In mod evident trebuie sa continuati , bineinteles inarmat cu mai multe arme...Dumnezeu e de partea dvs, sunt incredintata si ceea ce experimentati dvs, m-as hazarda sa-l numesc "har"...Putini sunt cei dotati cu asa ceva..in marea majoritate sfintii..
Deci felicitari si Doamne Ajuta....Astept cu nerabdare nouati de la dvs.!
Ma scuzati ca nu stiu ce apelativ sa folosesc, ..
RedRose, nu vreau sa ma falesc ca sunt credincios, nu vreau sa pic in mandrie, doar Dumnezeu este singurul care poate aprecia cat de pacatos sunt. Ca sa dau o explicatie mai logica la ceea ce se intampla, in inclestarile si luptele pe care duc, psalmul 50 ma ajutat foarte mult "9.Auzului meu vei da bucurie și veselie; bucura-se-vor oasele mele cele ,smerite. 11. Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. 13. Dă-mi mie bucuria mântuirii Tale și cu duh stăpânitor mă întărește. 14. Învăța-voi pe cei fără de lege căile Tale și cei necredincioși la Tine se vor întoarce. " In timpul rugaciunilor , mai ales la citirea acestui psalm, simteam ca nici nu deschid gura si Dumnezeu ma apara, in clipa in care ajung la : "Învăța-voi pe cei fără de lege căile Tale și cei necredincioși la Tine se vor întoarce." consider un legamant cu Dumnezeu, o promisiune, un juramant. Cat despre "har", sfinti, departe de mine. II multumesc lui Dumnezeu ca ma lasa sa apuc o noua zi si ca nu ma pierde pentru multimea pacatelor. Acum doua zile in urma, l-am vazut pe Dumnezeu, stateam si priveam soarele, lucru pe care il facusem de mii de ori si doar in acea clipa mi-am dat seama cat de frumos Este si cat de fericit sunt sa-l vad pe Dumnezeu in tot....in final tin sa va multumesc pentru cuvintele calde, nu stiu cum se va termina, dar stiu ca niciodata nu voi ceda. Arma suprema este credinta, sa ceri lui Dumnezeu ca si cum ai primit si sa nu te indoiesti vreodata de puterea Lui, in clipa in care L-ai pus pe Dumnezeu scapare ta , nadeajdea ta, este ca si cum ai merge cu tancul printre furnici. S-a intamplat de cateva ori, in timp ce ma pregateam pentru rugaciune, in special citerea Psaltirii,aud cum se nelinisteste. Eu ma intreb cati aud, singura intrebarea la care as dori un raspuns. Acum vreo luna si ceva in urma, stateam cu un prieten in masina de vorba, acestuia i-a sunat telefonul si a inceput sa poarte o conversatie cu cineva si citea niste date dintr-o agenda, fiind langa el, mi-am aruncat ochii in agenda si am vazut ca ceea ce discuta, nu era conform cu ceea ce citea din agenda, am auzit cum radea de el, doar pentru ca mintea. Daca ar fi dupa experienta mea, dupa intamplari si date, zic ca pandeste precum leul din culcus, vorba psalmistului David. Daca crede cineva ca nu este influentat in orice clipa se inseala.Pentru cei care doresc mai multe detalii le spun ca si in biserica, vicleanul canta cu tine " Tatal nostru" doar pentru a te face sa pici de sus, spune " nostru, gresale", folosind o formula in care sa nu-l recunosca pe Dumnezeu de Stapan si pe tine a te face sa pici in slava desarta.....o sa mai revin si cu alte detalii, tin sa precizez ca singurul lucru pe care il doresc este sa va dau mai multe detalii poate o sa faceti candva o legatura si sa stiti cu cine aveti de-a face. Doamne ajuta !

Last edited by many777; 24.02.2016 at 10:01:19.
Reply With Quote